Textielen Polsbandjes

Textielen
Polsbandjes

Onze belofte:

Laagste prijs garantie
Altijd de laagste prijs in de markt!

Geen opstartkosten en gratis verzending
Geen verborgen kosten!

Dubbelzijdig bedrukt
Heldere FULL colour bedrukking

Extreem duurzaam
Waterproof en zeer slijtvast

Textiel polsbandjes

Festivalgangers, je herkent ze na de zomer uit duizenden. Om hun polsen prijken polsbandjes van felgekleurd textiel. Het liefst zo veel en zo lang mogelijk. Mensen beschouwen de festivalbandjes steeds vaker als een trofee die laat zien hoe hun feestelijke uitgaanszomer eruit zag.

De polsbandjes doen niet meer alleen dienst als controlemiddel tijdens de festivals. Feestende bezoekers worden het liefst nog maandenlang aan hun toffe zomer herinnerd. Als festivalorganisator vind je deze gratis reclame natuurlijk helemaal prima.

Duurzaam en controleerbaar

De duurzaamheid van een festivalbandje is dus steeds meer van belang. Daarnaast wil je uiteraard een feilloze controle zonder al teveel heisa. Ons polsbandje van textiel combineert deze kwaliteiten en is dus een must-have voor elke festivalorganisator.

Prijzen textielen polsbandjes

Oplage Prijs per stuk
100 stuks €1,00.
125 stuks €0,95
150 stuks €0.85
175 stuks €0,80
200 stuks €0,75
250 stuks €0,70
300 stuks €0,50
500 stuks €0,27
1000 stuks €0,20
2000 stuks €0,18
5000 stuks €0,14

Full colour en dubbelzijdig bedrukt

Onze textiel polsbandjes zijn van zeer hoge kwaliteit. We bedrukken ze dubbelzijdig en full colour. Door de felle kleuren en waterbestendigheid dragen festivalgangers deze festivalbandjes zonder moeite nog maandenlang.

Ontwerp

Als festivalorganisator bepaal je zelf het ontwerp van het polsbandje. Upload gemakkelijk je bestaande ontwerp of maak een nieuw ontwerp met onze online ontwerptool. Je kunt zelfs een sjabloon uit onze bibliotheek kiezen en aanpassen naar je eigen wensen. In een handomdraai maak je een professioneel en uniek polsbandje.

Professionele grafische studio

Ben je zelf niet zo creatief? Of heb je geen tijd om een ontwerper in te schakelen? De grafische studio van polsbandjesbestellen.nl helpt je graag. Onze mensen hebben ruime ervaring bij het ontwerpen van polsbandjes.

Wil je gebruik maken van hun talenten? Laat ons dan weten wat je mooi vindt of lever een schets aan. Ons team maakt dan een ontwerp voor je dat hier perfect bij aansluit.

Onze textiel polsbandjes geven jouw evenement die extra dimensie!

Klantervaringen

Vele klanten waren je voor met een bestelling bij polsbandjesbestellen.nl. Wij hebben hun bevindingen voor je op een rijtje gezet. En nee, we hebben niet alleen de positieve verhalen eruit gepikt. Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Lees en beoordeel zelf of je met ons in zee wilt gaan. Wanneer je dat doen, doen wij er alles aan om van jou een meer dan tevreden klant te maken.

Klantvriendelijk,
behulpzaam, servicegericht

Prettig contact en hebben mijn wensen omgezet in een prachtig polsbandje.

10/10 sterren

3-9-2019

Goede

service

Niets op aan te merken. Goede service voor een prima prijs.

10/10 sterren

6-24-2019

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3!