Retourneren

Bij de aankoop van een product (maatwerk uitgesloten) heeft u na ontvangst van het product 14 kalenderdagen de tijd om de overeenkomst (zonder opgave van redenen) te ontbinden. Hiervoor neemt u contact op met polsbandjesbestellen.nl. De kosten voor het retourneren van de bestelling naar polsbandjesbestellen.nl komen voor uw eigen rekening. Wij wijzen u erop dat dit uitsluitend geldt voor standaard (onbedrukte) polsbandjes. Materialen die speciaal voor u op maat bedrukt zijn, zijn uitgesloten van deze regeling.

U kunt het product retourneren/terugbrengen mits deze aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U doet beroep op het herroepingsrecht binnen 14 kalenderdagen na ontvangst;
  • Het product is ongebruikt en niet verwerkt/gemonteerd geweest;
  • Het product is geheel onbeschadigd.

Restanten
Heeft u bij het bestellen van de producten teveel besteld? Dan kunnen wij deze helaas niet retour nemen, tenzij vooraf anders overeengekomen.

Breuk/schade
Alle producten worden voor levering gecontroleerd op breuk of andere schade. Echter kan het zo zijn dat u bij de geleverde producten breuk ondervindt. Neem in dat geval contact met ons op.

U dient de producten te controleren vóór montage. Wanneer polsbandjes in gebruik zijn, bieden we geen garantie meer voor schade als breuk en krassen of vlekvorming. Bescherm de materialen dus goed. 

U heeft het recht uw bestelling (maatwerk uitgesloten) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen of te brengen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar het magazijn van polsbandjesbestellen.nl zijn voor uw rekening. Wij kunnen de retourvracht voor u regelen via onze transporteur. De kosten daarvan bedragen €55,-.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@polsbandjesbestellen.nl of het formulier voor herroeping gebruiken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.